pijl

Het aftellen is begonnen, 22 oktober start Finance on a Mission 2020!

Nog een kleine 3 weken en het is zover. Dan trappen wij een speciale editie van Finance on a Mission af. COVID-19 houdt ons niet tegen om een inspirerend event neer te zetten in een innovatieve virtuele setting! We hebben de line up van sprekers zo goed als rond, hebben een studio vastgelegd, hebben een mooi virtueel platform geselecteerd om ons hoofdevent te ondersteunen en last but not least, zijn begonnen met het schrijven van ons onderzoeksrapport over de Finance Transformatie. In deze update neem ik je graag even mee in de voortgang.

Virtuele setting

Finance on a Mission is dit jaar volledig virtueel opgezet. Dat vraagt natuurlijk om een ander design dan andere jaren, we gaan geen deelnemers voor een volle dag achter het scherm zetten. Daarom hebben we gekozen voor een opzet met pre- en post-sessies. Korte verhelderende bijeenkomsten voor het hoofdevent en na het hoofdevent. Deze bijeenkomsten vinden plaats via Webex. Webex biedt de functionaliteiten van Zoom met een belangrijk verschil. Webex wordt door organisaties die Zoom hebben geblokkeerd voor gebruik gezien als een veilig alternatief voor Zoom. Ons hoofdevent op 29 oktober vindt plaats op een specifiek online event platform dat dicht in de buurt komt van een fysiek congres. We hebben een programma samengesteld met sprekers uit Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, een talkshow vanuit een studio en met gefaciliteerde breakouts. Samen bieden de verschillende online bijeenkomsten een mooi en compleet beeld van de voortgang van de Finance Transformatie. We gaan je in onze opzet gegarandeerd positief verrassen!

Gedegen onderzoek

Ook dit jaar ligt een gedegen onderzoek naar de Finance Transformatie aan de basis van Finance on a Mission. Wij hebben in diverse virtuele settings eerder dit jaar gesproken met verschillende CFO’s en Finance Executives over de ontwikkelingen in de Finance Transformatie en de impact van COVID-19. Ook hebben wij vanuit ons Survey input mogen ontvangen van 176 mensen, een mooi resultaat waar we dankbaar voor zijn. De analyse van de input is opgestart en de komende weken schrijven we het onderzoeksrapport. Ik ben nu al nieuwsgierig naar de uitkomsten en vooral ook naar de vraag wat de impact van COVID-19 is op de Finance Transformatie.

Finance on a Mission transformeert ook

Finance on a Mission zelf transformeert ook. Na 6 jaar te hebben bestaan als congres is dit jaar ook het platform gelanceerd (www.financeonamission.com). Met de lancering van het platform gaan wij jullie als Finance community continue voorzien van nieuws, artikelen, interviews, opinies en visies op de Finance Transformatie. Dit platform brengt ons weer een stap dichter bij de kern van ons bestaan en bij het invullen van onze missie: Finance Professionals helpen richting een toekomst waarbij Finance in het hart van de organisatie staat.

Wij zijn (bijna) klaar voor Finance on a Mission 2020. Doe je mee?