Veelgestelde vragen

Heb je direct advies nodig? Mail dan Jan Heinen. Heb je specifieke vragen over Insights Discovery, mail dan Teun Giljamse.

pijl

Veelgestelde vragen over Insight Discovery

Wat is een Insights Discovery profiel?

Een Insights Discovery profiel verkrijg je door het invullen van een online vragenlijst. In een persoonlijk profiel worden je psychologische voorkeuren in gedrag en communicatie beschreven. Zo ontdek je de betekenis van jouw voorkeuren en gedrag. Het bevat een overzicht van hoe jij bij voorkeur omgaat met zaken die op jouw pad komen. Dit inzicht wordt geboden aan de hand van kleuren. In een individueel gesprek licht Teun jouw profiel toe en formuleer je op basis daarvan de accenten van je persoonlijke ontwikkeldoel.

Waarom werkt PLUC! met Insights Discovery?

Wij werken met het Insights Discovery profiel omdat het je verder helpt wanneer je weet hoe je bij voorkeur reageert op anderen en op situaties. Die voorkeuren kennen en bewust inzetten of bewust niet inzetten vergroot je effectiviteit. Vaak zorgt het profiel voor verrassende en nieuwe inzichten, of het nu gaat om individuele coaching en teamontwikkeling of om het versterken van leiderschapsvaardigheden.

Wat levert het voorkeursprofiel op?

Het Insights Discovery profiel helpt je om in kaart te brengen wie jij bent. Het geeft inzicht in de vraag hoe je reageert op mensen én situaties. De kleurentaal van Insights Discovery heeft direct impact op jou als individu, als lid van je team en als Finance Professional in jouw organisatie.

Wanneer ga ik werken met Insights Discovery?

Je krijgt een insights discovery profiel wanneer je deelneemt aan “financial on a mission”. In dat geval is je profiel een onderdeel van het programma. Ook kun je een profiel los afnemen bij PLUC!. Bij een profiel hoort altijd een persoonlijk coaching gesprek over je profiel.

Wat gebeurt er met het profiel tijdens een leergang?

Tijdens een leergang van PLUC! maak je online opdrachten en reflecties. Daarop ontvang je online feedback van je persoonlijke coach, die daarbij je Insights Discovery kleurenprofiel betrekt. Inzicht in je persoonlijke voorkeuren levert een waardevrij beeld op van je effectiviteit. Het leert je veel over de manier waarop jij op bepaalde prikkels reageert.

Veelgestelde vragen over onze workshops (open aanbod)

Wat houden de workshops precies in?

Onze workshops en bijeenkomsten duren een dagdeel of één dag. In deze workshops richten we ons op de Finance Professional van morgen: wat heb jij morgen nodig om succesvol te zijn in een organisatie?

“Onze workshops en bijeenkomsten zijn exclusief, prikkelend en interactief.”

Hoe groot zijn de groepen?

We werken met kleine groepen van 8 tot 14 cursisten. Dat zorgt voor een persoonlijke en informele setting. Onze ervaring is dat de leerervaring door deze exclusieve opzet wordt vergroot.

Leveren jullie workshops PE-uren op?

Je ontvang na afloop van elke workshop van PLUC! PE-uren op. PLUC! is officieel geaccrediteerd door de NBA.

Wat zijn “experience sharing” bijeenkomsten?

Een experience sharing is een bijeenkomst op een specifiek thema bij een organisatie. Het doel van de bijeenkomst is het koppelen van de theorie en praktijk. Leren van de organisatie waar we te gast zijn en van de ervaringen van elkaar.

Is het ook mogelijk dat een workshop als incompany training wordt verzorgd?

Jazeker, PLUC! verzorgt regelmatig incompany trainingen voor bedrijven. Dit is altijd maatwerk en helemaal afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie.

De incompany training kan ook in het Engels worden gegeven en – indien gewenst – verzorgen wij de locatie en hotelovernachtingen.

Kan ik een inschrijving voor een workshop annuleren?

Tot drie weken voor de aanvang van een workshop of bijeenkomst kun je een inschrijving zonder kosten annuleren. Daarna worden wel kosten in rekening gebracht. In onze algemene voorwaarden kun je zien welke kosten op welk moment in rekening worden gebracht.