pijl

PE-café wordt 360 Finance

Eén van de formules die PLUC! verzorgde was het PE-café. Tijdens het PE-café gingen we in een exclusieve setting op een mooie locatie in op actuele onderwerpen. Daarbij keken we vanuit verschillende invalshoeken naar het onderwerp. Soms aanvullend, soms tegenstrijdig, altijd prikkelend. En met voldoende ruimte om elkaar uitgebreid te spreken! Het is dan ook niet verwonderlijk dat het PE-café een trouwe kring van vaste bezoekers had. Het PE-café werd ook veel bezocht door mensen die het gebruikten als dé methode om PE-uren in te vullen. Juist omdat het altijd actueel en prikkelend, maar ook informeel en gezellig was. 

Tijden veranderen

De PE-regeling voor de Accountant in Business (toch de kern van de bezoekers) is sinds dit jaar gewijzigd. Van een kwantitatieve insteek (40 PE-uren per jaar) is de focus meer gegaan naar een kwalitatieve insteek. Een bijeenkomst moet nu dus expliciet passen bij de ontwikkelbehoefte van een individu. Het PE-café trok een mix van mensen die specifiek voor het onderwerp deelnamen en mensen die voor het netwerk, in combinatie met een onderwerp dat misschien niet direct relevant was maar toch meetelde, kwamen. Die mix zal dus straks bestaan uit mensen die alleen voor het onderwerp komen. Voor PLUC! was dat aanleiding het PE-café in een nieuw jasje te steken, en afscheid te nemen van de naam die we jarenlang met plezier hebben gebruikt. Dat willen we doen zonder de kracht van de formule onderuit te halen. Daarom komen we met 360 Finance.

Een sterke formule in een nieuw jasje

De formule van het PE-café was een krachtige formule. Die houden we daarom ook vast. Ook onze nieuwe 360 Finance bijeenkomsten zijn thematisch ingestoken en worden altijd vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Een 360-graden blik op een thema dus eigenlijk. Daarbij blijven we bovendien de theorie en de praktijk combineren. Die praktijk is nu eenmaal vaak weerbarstiger dan de theorie doet vermoeden. Waar we ook aan vasthouden is de luxe setting en de nadruk op elkaar ontmoeten en netwerken. Dat betekent overigens ook dat we verwachten deze bijeenkomsten vanaf de tweede helft van 2021 in de agenda op te kunnen nemen. Ons virtuele live aanbod staat al als een huis, dus mocht je alternatieven zoeken om nu al invulling te geven aan je ontwikkelbehoefte, de agenda is goed gevuld!

Abonnementhouders

Het PE-café kende veel trouwe fans. Die hadden bovendien de beschikking over een abonnement waarbij ze waren verzekerd van inspiratie tegen scherpe tarieven. Omdat de abonnementen voor het PE-café ophouden te bestaan komen we ook met abonnementen op 360 Finance. Echter zijn die abonnementen breder dan voor de 360 Finance bijeenkomsten alleen, ze gelden namelijk op ons volledige aanbod! Heb je interesse in een abonnement, neem dan contact met ons op via inka@pluc.nl. We geven we je graag een persoonlijk advies.