pijl

PLUC!/Next Level Academy programma’s “De Accountant in Business en Fraude” geaccrediteerd!

PLUC! en Next Level Academy hebben samen een tweetal programma’s opgezet om invulling te geven aan het door de NBA verplicht gestelde onderwerp “De Accountant in Business en Fraude”. Het onderwerp is, net als beroepsethiek eerder was, een onderwerp dat goed past bij ons DNA. Een goede reden om vol in te zetten op een goede, scherpe en prikkelende inhoud dus. Wij hebben bij onze invulling gekozen om twee varianten te ontwikkelen. Een “uitgebreide” variant en een “basis” variant. En die varianten zijn nu dus geaccrediteerd door de NBA.

Twee varianten

Wij ontwikkelden twee varianten van onze training “De Accountant in Business en Fraude” om deelnemers een keuze te geven. Het is maar net hoe diep je in de materie wilt gaan. Beide programma’s zijn wel gericht op het geven van extra bagage aan de Finance Professional om in pittige situaties overeind te blijven. Maar in de hoeveelheid bagage die je extra wenst is een verschil aangebracht. In onze “basis” variant hebben we alleen een element rondom “leugendetectie” toegevoegd op het curriculum. Dat element helpt je om te herkennen of mensen de waarheid spreken. In onze “uitgebreide” variant komt daar bovendien nog een persoonlijkheidsprofiel van Insights Discovery bij, dat we gebruiken om op basis van persoonlijke voorkeuren te kijken naar hoe iemand acteert in pittige gesprekken. En dat we vaak genoeg een pittig gesprek hebben zal iedereen beamen. Daarmee zijn de door ons toegevoegde elementen niet alleen handig bij een (vermoeden van) fraude, maar in het algemeen.

Kies wat je past

Onze beide varianten voldoen dus aan het curriculum van de NBA. Doordat we hebben toegevoegd heb je als deelnemer keuze voor de variant die je het beste past. De “basis” variant levert je in totaal 6 gestructureerde PE-uren en 1 ongestructureerd PE-uur op. De “uitgebreide variant is goed voor 8 gestructureerde PE-uren en 1 ongestructureerd PE-uur. Je mag in beide varianten overigens een interactief, prikkelend en inspirerende training verwachten. Daarbij hebben we ook besloten de training exclusiever te maken (14 in plaats van 20 deelnemers) en op een goede locatie met uitstekende verzorging te organiseren. Een training hoeft geen straf te zijn.