pijl

Ready? Set?…FoaM!

Volgende week starten we met onze eerste virtuele editie van Finance on a Mission. Op 22 oktober trappen Frank Verbeeten en Wouter Rom Colthoff af met “De impact van COVID-19 op de Finance Transformatie”. Het is de start van een editie die het beste van virtueel biedt in een tijd dat we weer te kampen hebben met extra maatregelen. Wij zijn blij dat we enkele maanden geleden hebben gekozen om ons te richten op een virtueel congres. We zien intussen de fysieke bijeenkomsten weer uit de agenda verdwijnen en we denken dat we zo toch in staat zijn om op een mooie manier inspiratie en contact te bieden!

Prep calls, draaiboeken en scripten

De laatste weken voor een event staan traditioneel vol met voorbereidingen. De dag wordt in een draaiboek uitgewerkt en de content en sprekers worden allemaal in een voorbereidend gesprek meegenomen in de verhaallijn van de dag. Dit is in onze virtuele editie niet anders. En afgelopen week, deze week en volgende week spreken we dan ook alle sprekers en werken we het draaiboek helemaal uit. Het is dan toch een strak gestroomlijnd proces waar je in zit. De virtuele dimensie maakt dit zelfs nog iets intensiever. Fysieke evenementen zat al in onze natuur, virtuele evenementen hebben we ons op een mooie manier eigen gemaakt in de afgelopen maanden. En ik kan alleen maar trots terugkijken op de snelle transitie die we doormaakten. Dat was eigenlijk alleen mogelijk door een team waar het brengen van de beste content in het DNA zit. Niet denken in wat niet meer kan, maar op zoek naar hoe het wel kan.

En straks genieten

We hebben alles uit de kast gehaald om van deze editie een strak geregisseerde editie te maken en het beste van virtueel met elkaar te verbinden. De pre- en post-events vinden plaats in Webex en geven een mooie kans in een krachtig uur in te gaan op belangrijke bewegingen en trends in de Finance Transformatie en de consequenties daarvan voor jou als Finance Professional. In het hart van deze editie staat op 29 oktober het hoofdevent gepland. Die dag hebben we een professionele studio afgehuurd en verwelkomen we jullie graag in een setting die je zal doen denken aan een echt congres. Een warm welkom, een strak programma, een breakout en een virtuele manier om met elkaar even na te kletsen over de indrukken van de dag. Het wordt gaaf!

Wij danken onze partners in Finance on a Mission (Universiteit van Amsterdam, Workday, Agium en Finance Transformation Forum) nu alvast voor de intensieve samenwerking die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.