pijl

Professor Michael R. Wade

Michael is professor Innovation and Strategy bij IMD in Zwitserland en directeur bij het ‘Global Center for Digital Business Transformation’, een initiatief van IMD en Cisco. Michael is internationaal topexpert op het gebied van strategie, innovatie en de digitale transformatie.

Op donderdag 04 oktober 2018 treedt Professor Michael R. Wade op als spreker bij Finance on a Mission 2018.

Naast Michael Wade tref je op Finance on a Mission 2018 onder andere:

Ruud Hendriks is mede-oprichter van Startupbootcamp, een toonaangevende startup accelerator. Ook stond hij aan de wieg van Innoleaps, accelerator voor corporates en The Talent Institute, accelerator voor mensen. Zijn expertisegebieden zijn innovatie, ondernemerschap en media. Ruud verzorgt ook een wekelijks actualiteiten programma voor BNR Nieuwsradio en schrijft een maandelijkse column voor Emerce.

Jan Kees de Jager is CFO van KPN. Voor hij bij KPN begon was hij onder andere Staatssecretaris en Minister van Financiën en zelfstandig ondernemer. Jan Kees is een veelgevraagd spreker die een scherpe visie heeft op de ontwikkeling van de Finance functie onder invloed van digitale technologie.

De dagvoorzitter van deze editie is Bas van Werven. Bas is bekend als radioman. Hij praat menig automobilist door de file heen tijdens zijn ochtenshow bij BNR. Daarnaast is Bas een uitstekend facilitator. Scherp, analytisch en met een goed gevoel voor transformatieprocessen door digitalisering.