pijl

Sprekers FoaM 2021 (najaarseditie)


Frieda van Belle
Digital Change Consultant

Frieda van Belle is onafhankelijk consultant op het snijvlak van digitale transformatie en strategie. Frieda heeft meer dan 5 jaar ervaring in strategisch advies bij McKinsey & Company. Om aan haar passie voor technologie en educatie tegemoet te komen heeft ze daarna 3 jaar gewerkt bij (en geparticipeerd in) Snappet (software en tablets voor het basisonderwijs) in welke periode het bedrijf gegroeid is van 15 naar 100+ medewerkers. Omdat ze het projectmatige werk van consultancy miste is ze gaan werken bij SparkOptimus, waar ze vier jaar ervaring opgedaan heeft met een grote verscheidenheid aan digitale strategie en transformatie projecten in veel verschillende sectoren, waarvan de laatste twee jaar als partner. Frieda is daarnaast gastdocent aan de RSM en Nyenrode.


Stefan Buijsman
Researcher AiTech Technische Universiteit Delft

Stefan Buijsman is onderzoeker op het gebied van Artificial Intelligence en ethiek. Stefan studeerde op zijn achttiende af in Leiden als filosoof. Daarna vertrok hij naar Zweden om te promoveren. Een traject wat normaal zes jaar kost voltooide hij binnen anderhalf jaar. Dat maakt hem één van de jongste doctoren ooit. Ook heeft Stefan intussen drie boeken op zijn naam staan. De nu 26-jarige Stefan heeft een scherpe kijk op hoe we als mens om moeten gaan met AI om dat op een ethisch verantwoorde manier in te kunnen zetten in de organisatie. Daarbij ziet hij een duidelijke rol voor Finance in de organisatie!


Arco Elsman
Managing Director Randstad RiseSmart

Arco Elsman is Managing Director Europe bij Randstad RiseSmart. In die rol is hij verantwoordelijk voor het succesvol en consistent leveren van RiseSmart diensten op het gebied van onder andere outplacement, carrièreplanning en re-& upskilling in Europa. Voor hij deze rol op zich nam was hij Managing Director bij Twago, het grootste Europese online platform voor freelance diensten. Arco Elsman deelt tijdens Finance on a Mission zijn visie op de ontwikkeling van mensen om te komen tot een klantgedreven en digital ready organisatie.


Harald Seidel
CFO DAF Trucks

Harald Seidel is sinds oktober 2017 CFO van DAF Trucks, een van Europa’s toonaangevende vrachtwagenfabrikanten. Hij combineert solide financiële leiderschapsvaardigheden met diepgaande kennis van bedrijfsprocessen en heeft ervaring met het managen van veranderingen in internationale expansie, strategische innovatie en kostenoptimalisatieprogramma’s. Tijdens FoaM zal Harald zijn visie geven op hoe een klantgedreven Finance functie vorm kan worden gegeven.

Profile photo of Marc Toebes

Marc Toebes
CFO DPD NL (a.i.)

Marc Toebes is een veelzijdige en pragmatische Finance Executive met meer dan 25 jaar ervaring in internationale omgevingen. Hij vervulde onder andere Finance rollen binnen Philips en gaf leiding aan complexe transformatie programma’s op het snijvlak van Finance en de Business. Daar is ook zijn focus ontstaan op de echte toegevoegde waarde van Finance. Momenteel werkt hij op interim basis als CFO DPD NL basis en geeft hij als docent strategisch Finance en de rol van Finance als business partner les bij de postdoctorale controllers opleiding van de Universiteit van Amsterdam.

Profile photo of Lee Tsouli

Lee Tsouli
Global Logistics and Distribution Director Trinseo

Lee Tsouli is als director logistics and distribution director verantwoordelijk voor de supply chain bij Trinseo (een carve out van Dow). Met haar 24 productielocaties is Trinseo een belangrijke mondiale speler voor plastics, latex bindmiddelen en synthetisch rubber. Lee is een procesdenker pur sang en weet hoe je een supply chain strak organiseert. Bovendien werkt Lee altijd vanuit een focus op waardetoevoeging voor de klant. Wat kan Finance leren van zijn kijk op de organisatie?

Profile photo of Frank Verbeeten

Frank Verbeeten
Professor of Accounting UvA

Frank Verbeeten is al vier jaar lang intensief betrokken bij het onderzoek dat wij samen met de Universiteit van Amsterdam uitvoeren naar de Finance Transformatie. Over dat onderzoek publiceert Frank regelmatig in (internationale) vakbladen. Hij is ook als geen ander op de hoogte van de uitdagingen en de agenda van Finance. Frank is als professor of Accounting verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en is tevens programmadirecteur van de Post Master Accountancy (PMA) opleiding en vice-programmadirecteur van de Registercontrollers (RC/EMFC) opleiding.


Bas van Werven (Moderator)
Anchorman BNR Nieuwsradio

Bas van Werven begon na zijn afstuderen als jurist aan een carrière in het intellectueel eigendomsrecht. Gedurende 7 jaar was hij werkzaam als bedrijfsjurist/licentiemakelaar. Bas was tot 1 september 2010 de vaste stem achter het ochtendspitsprogramma On the Move op BNR Nieuwsradio. Bas werd in 2007 en 2009 met twee andere radiomakers genomineerd als beste presentator tijdens de jaarlijkse Marconi Awards en won in 2008 jaar de Marconi Award voor het Beste Radioprogramma. Van 1 september 2010 tot september 2016 was Bas het gezicht van de TROS actualiteitenrubriek EenVandaag, was hij te horen op Radio 1 en presenteerde hij de programmas TROS In Bedrijf en, samen Carlo Brantsen, de TROS Autoshow. Sinds begin september 2016 is Bas het geluid van de vroege ochtend op BNR Nieuwsradio. Hij presenteert het programma De Ochtendspits.

 

Meer namen volgen zo spoedig mogelijk!