pijl

Sprekers virtuele PE-marathon

Tijdens de Virtuele PE-marathon spreken onder andere de volgende sprekers:

Helen Brusselers-Gisbers
Professioneel, krachtig, duidelijk en enthousiast. Helen heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt, heeft ervaring met verschillende culturen, spreekt vijf talen en heeft ruime ervaring op het gebied van teamtraining en teambuilding in uiteenlopende branches. Ze beweegt zich graag voor en tussen groepen om ambitieus toe te werken naar concrete performance verbetering voor de deelnemers. Helen is gespecialiseerd in teambuilding, leiderschap, effectiviteit, efficiency en communicatie vaardigheden. Ze gaat voor resultaten binnen een veilige en goede sfeer.

Sharon Kroes
Sharon Kroes is partner bij Debat.NL en Nederlands, Europees en wereldkampioen debatteren en co-auter van het boek “Overtuigend Debatteren”. Tevens Nederlands kampioen welsprekendheid en vijfvoudig winnaar van het tv-programma “Het Lagerhuis”. Voormalig spreechschrijver en debatcoach van het Vlaamse en Federaal Belgische kabinet. Is actief in binnen- en buitenland in het vergroten van overtuigingskracht van deelnemers. Hij geeft trainingen en lezingen aan groepen van 6 tot 500 mensen.

Jan Adriaanse
Prof. dr. Jan Adriaanse is als hoogleraar turnaround management verbonden aan de afdeling Bedrijfswetenschappen van de Leiden Law School, onderdeel van de Universiteit Leiden. Hij is daarnaast partner bij BFI, een corporate finance bureau in Amsterdam gespecialiseerd in oorzakenonderzoeken, bedrijfswaarderingen in geschillen en turnaround advisering. Jan heeft ruim twintig jaar ervaring als adviseur, onderzoeker en spreker op het gebied van zwaar weer ondernemen.

Marinda van Harskamp
Marinda is werkzaam als Director Finance Transformation bij Louwman Group. Tevens is ze actief als Digital Finance docent bij NIVE opleidingen en coach. Ze heeft vele jaren gewerkt op het internationale hoofdkantoor van IKEA. Daar heeft ze corporate en internationale ervaring opgedaan op het gebied van senior management, digitalisering van de financiële en accounting processen en het leiden van procesorganisaties.

Peter Buijs
Peter is een gedreven MS Office trainer, betrokken, met passie voor zijn vak en goed luisterend naar de wens van de deelnemers. Informatie overdragen loopt als een rode draad door Peter’s leven. Na dit jaren op kleine en grote schaal in diverse functies toegepast te hebben heeft hij in 2006 de overstap gemaakt naar het werken als een Zelfstandig Microsoft Office Trainer.

Dick de Groot
Dick de Groot is een ervaren bestuurlijk adviseur en (team)coach. Hij heeft als bedrijfseconoom en registercontroller langdurige financiële ervaring in allerlei leidinggevende en managementfuncties in profit, non-profit en not-for-profit organisaties. Dick is specialist in het maken van strategische plannen en businesscases en heeft ruime en brede ervaring in het begeleiden van zorginstellingen naar verzakelijking en meer ondernemerschap. Heeft al vele Finance Professionals gecoacht op hun weg naar businesspartner.

Ezra Windhorst
Ezra Windhorst is oprichter van het cyber security bedrijf Surelock. Als spreker enthousiasmeert Ezra jaarlijks duizenden werknemers van allerlei soorten bedrijven, klein en groot en uit vrijwel iedere denkbare branche. De rode draad van de presentaties is het geven van een uniek inkijkje in de motieven, werkwijze en trucs van cybercriminelen anno 2021. Het perspectief van de aanvaller overbrengen zodat je het nut en de noodzaak van de verdediging in zult zien.

Paul Rulkens
Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Tot voor kort was hij verantwoordelijk voor het bouwen van een high performance organisatie binnen DSM. Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

Gert van Beek
Gert is een ervaren trainer en bedrijfsrechercheur. Hij begon zijn carrière bij de politie en werkte daarna voor verschillende organisaties op het gebied van bedrijfsrecherche en forensisch onderzoek. Gert is een absolute specialist op onderzoeken die te maken hebben met fraude en hij is als geen ander in staat over te brengen wat je kunt doen om frauderisicofactoren te onderkennen en de benodigde actie te ondernemen.

Jean Gieskens
Jean Gieskens studeerde accountancy en vervolgens bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2001 is hij werkzaam als zelfstandig financial analist & planner waarbij hij zich met name toelegt op de verbinding tussen financiële en bestuurlijke processen. Binnen het financieel management is hij gespecialiseerd in het credit-, cash- en treasury management. Jean is kerndocent aan het TIAS, lector Finance aan de UvT en docent aan diverse universiteiten en hogescholen in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast is hij als hoofddocent verbonden aan de VVCM leergangen. Met enige regelmaat treedt Jean op als spreker op congressen, seminars en workshops.

Hinrich Slobbe
Hinrich Slobbe studeerde bedrijfseconomie aan het HEAO, gevolgd door een doctoraal Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij heeft als freelance consultant Financieel Management, Human Resource Accounting en Debiteurenbeheer gewerkt voor diverse grote nationale en internationale organisaties. Daarnaast doceert Hinrich sinds 1984 aan diverse hogescholen, Business schools en Universiteiten over de vakgebieden Financieel Management, Human Resource Accounting, Strategie en Werkkapitaal.

Andreas Wismeijer
Andreas Wismeijer promoveerde aan de Universiteit van Tilburg op zijn proefschrift over de psychologie van geheimen. Op dit moment werkt hij aan de Universiteit van Tilburg en tevens aan de Nyenrode Business Universiteit als Visiting Associate Professor op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie. Andreas is een toponderzoeker die het vak ook nog eens goed weet te verwoorden. Die eigenschap bezorgde hem optredens in “De Wereld Leert Door”. Voor zijn onderzoek en onderwijs maakt hij gebruik van inzichten uit de sociale en evolutionaire psychologie.

Marco de Jong
Marco de Jong is mede-oprichter en CEO van Experience Data. Experience Data houdt zich bezig met inspirerende projecten op het gebied van Big Data. Voor hij bij Experience Data ging werken was Marco directeur bij Data to Insight en werkte hij als senior manager bij EY. Marco heeft een passie voor het praktisch vertalen van de mogelijkheden van data naar organisaties. Hij weet als geen ander hoe je de business betrekt bij projecten op het gebied van Big Data en kan putten uit een schat aan ervaring. Zijn praktische kijk zorgt ervoor dat het concept van Big Data op een heldere manier uiteen wordt gezet.

Paul Bessems
Paul Bessems is internationaal spreker, blockchain consultant en auteur van meerdere managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Naast zijn werk als organisatieadviseur is hij fellow en bestuursvoorzitter van de Weconomics Foundation. Daarnaast is Paul CEO van Weconet Technologies BV, een spin-off van de Weconomics Foundation. Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg van een algemene datanutsvoorziening en vertaalt nieuwe technologie naar concrete toepassingen.