pijl

Beursgenoteerde multinational*

*De naam en het logo worden niet getoond in verband met een non disclosure agreement.

Hoe kunnen wij werknemers met financieel talent in onze organisatie scouten en helpen in hun ontwikkeling als Finance Professionals?

Welke aanpak heeft PLUC! geboden?

PLUC! ontwikkelde voor deze organisatie een online self-assessment tool waarmee op verschillende gebieden (persoonlijkheid, leiderschap en functionele vaardigheden) inzicht ontstond in de status en de ontwikkelbehoefte van Finance Professionals. Deze tool maakt een review op de score mogelijk zodat de dialoog tussen talent en management op gang wordt gebracht.

Het resultaat

Door de integrale aanpak en de online ondersteuning – met zowel een self-assessments als reflectie opdrachten – ontstond een totaal oplossing die perfect aansloot op de doelstellingen van deze organisatie. Dit gaf inzicht in waar het talent zit, wat Finance Professionals kunnen en waar hun ontwikkelbehoefte zit.

Dit zegt de organisatie zelf:

PLUC! ondersteunt ons bij het organiseren en samenstellen van complete maatwerk programma’s voor onze senior Finance Professionals binnen Europa. Onze programma’s richten zich op specifieke business issues en financiële topics, waarbij praktijk en theorie met elkaar worden verbonden. Er is ruimte voor interactie, levendige discussies en natuurlijk netwerken. De programma’s worden gefaciliteerd door excellente interne en externe sprekers, leiders en trainers vanuit diverse disciplines. Altijd afgestemd op de behoeften van onze organisatie. Hierdoor ontstaat er een dynamisch, energiek en vooral ook inspirerend programma.

De online self-assessment is maatwerk en biedt ons de gelegenheid om op een professionele en efficiënte wijze ons Finance Competency & Career Framework uit te rollen binnen onze gehele Europese organisatie. Het geeft ons een goed inzicht in wie onze talenten zijn, hun persoonlijke en carrière behoeften en ondersteunt ons bij het optimaliseren van HR processen: talent management, talent development, successieplanning en het beantwoorden van vraagstukken rondom personeelsmobiliteit.